Om Ascensia Diabetes Care

Etableret i 2016 gennem opkøbet fra Bayer Diabetes Care til PHC Holdings (tidligere kendt som Panasonic Healthcare Holdings). Ascensia Diabetes Care er en global virksomhed, der udelukkende er dedikeret til at forbedre sundheden og livet for personer med diabetes.

Ascensias hovedkvarter er i Basel, Schweiz, og vi har mere end 80 års erfaring med at hjælpe folk med at håndtere deres diabetes. Vores produkter sælges i mere end 125 lande i hele verden.

Vi er producent af den verdenskendte CONTOUR®-portefølje af systemer til måling af blodsukker og er den eksklusive globale distributionspartner for Eversense®-kontinuerlige glukoseovervågningssystemer fra Senseonics. Vi er forpligtet til at tilføje flere innovative og livsændrende produkter til vores portefølje.

Image: GLOBALASSETS ABOUT US TEMPLATE ABOUT US LIFESTYLE

Vores mål

Vores mål er at tilbyde produkter og løsninger, der gør en positiv, daglig forskel for personer med diabetes. Vi ønsker at sikre, at diabetes ikke kommer i vejen for folks fremtid, hvilket gør det muligt at leve et rigere liv.

Hvorfor CONTOUR® apparater?

Vores sortiment af produkter kombinerer avanceret teknologi med brugervenlige funktioner, der hjælper personer med diabetes til at tage hånd om deres sundhed, og giver klare og nøjagtige resultater, de kan stole på.

Med vores teknologi ønsker vi at gøre diabeteshåndteringen så enkel som mulig, for at give data til at træffe nødvendige beslutninger, og tilbyde systemer, som gør måling lettere og velegnet til moderne livsstil.

Vores historie

I mere end 80 år har kontinuerlig forskning gjort det muligt for vores team at føre an i udviklingen af teknologi og systemer til måling af blodsukker. Disse innovationer er designet til at imødekomme patienternes behov, samt at hjælpe med at forenkle og forbedre deres liv.

  • Vi lancerede globalt GlucoContro.online* En softwareplatform til upload af diabetesdata til brug for sundhedspersonale og personer med diabetes

   Glucocontro.online

   2021

  • Vi blev den eksklusive globale distributionspartner for Eversense®-kontinuerlige glukosemonitoreringssystemer fra Senseonics.

   Eversense CGM

   2020

  • Vi lancerede en smartere version af vores CONTOUR®DIABETES-app med nye funktioner til at understøtte egenbehandling for personer med diabetes

   Contour Diabetes App

   2018

  • Ascensla Diabetes Care blev etableret gennem salget af Bayer Diabetes Care til Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd.

   Ascensia Diabetes Care

   2016

  • Vi introducerede CONTOUR®NEXT-portefølje af systemer til blodsukkermåling, vores næste generation af meget nøjagtige blodsukkerapparater

   Contour XT

   2011

  • Vi introducerede en serie af blodsukkerapparater med No Coding®-teknologi, inklusive BREEZE®- og CONTOUR®-apparater

   Contour

   2003

  • Vi introducerede Glucometer Elite® det første apparat, der brugte 'sip-in'-teknologi og det første 'lavvolumen' (3 mikroliter) system til blodsukkermåling

   Elite

   1993

  • Gennem den tidligere Ames-division introducerede vi Ames Reflectance Meter, det første bærbare blodsukkerapparat

   Ames Reflectance Meter

   1969

  • Vi udviklede Clinitest®, den første conveniez tablettest til måling af reducerende stoffer i urinen, såsom glukose

   Bayer Clinitest

   1941

 

*SdNCenter er den lovlige producent og udvikler af GlucoContro.online og samarbejder med Ascensia for at markedsføre og levere værktøjet til HCP- og patienter.